Vozač poginuo na Maksimirskoj cesti

254

Jučer, 2. lipnja oko 22 sata, na Maksimirskoj u Zagrebu je došlo do teške prometne nesreće u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

Naime, 60-godišnjak je upravljao osobnim automobilom Renault Laguna zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se južnim tramvajskim tračnicama koje nisu  namijenjene za tu vrstu vozila, desne prometne trake Maksimirske ceste u smjeru istoka.

Prolaskom raskrižja sa Svetošimunskom cestom je, iz zasad neutvrđenog razloga, skrenuo  u lijevo te je prednjim lijevim dijelom vozila naletio na stražnji desni dio osobnog automobila Hyundai I20 zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 35-godišnjakinja, koja se kretala lijevom prometnom trakom Maksimirske ceste u smjeru istoka.
Uslijed naleta vozila osobni automobil Hyundai I20 udario je u rubni kamen i stablo, dok je osobni automobil Renault Laguna naletio na rubni kamen i žičanu ogradu.

VEZANE VIJESTI
Napadnut i teško ozlijeđen ispred ljekarne na Trnju

U prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradao 60 godišnjak, tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu, dok je 35-godišnjakinja lakše ozlijeđena i liječnička pomoć joj je pružena u Klinici za traumatologiju.

Foto: Screenshot

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here