Danas nas očekuje pretežno sunčano i vruće, u unutrašnjosti zemlje povremeno uz umjeren razvoj naoblake, a popodne i uz mogućnost pokojeg pljuska, javljaju iz meteo-info.

Prema večeri te tijekom noći na četvrtak sa sjevera će pristizati novi tmurni oblaci, s njima i grmljavinski pljuskovi, uglavnom u unutrašnjosti.

U dijelu kopnene Hrvatske bit će slabog, u gorju popodne umjerenog, jugozapadnjaka, u istočnoj Slavoniji će puhati umjeren zapadni i sjeverozapadni vjetar. Na Jadranu će biti uglavnom slabog jugozapadnjaka i južnog vjetra, ponegdje i juga.

Najviše dnevne temperature kretat će se između 28 i 32°C, u Dalmaciji i istočnoj Slavoniji od 30 do 35°C, pri čemu će vrućina u unutrašnjosti zemlje biti osjetno podnošljivija nego prethodnih dana.

VEZANE VIJESTI
UPALJEN METEOALARM Stiže nam zahlađenje s Arktika, pripremite se na neuobičajeno hladnu jesen

Temperature mora između 24 i 27°C.

Loading...
Mateja Feljan
Studentica Mateja Feljan rođena je 28. rujna 1991. godine i znatiželjna od djetinjstva s pisanjem prvih priča počela je još u osnovnoj školi. Pohađala je novinarsku grupu u kojoj se zaljubila u novinarstvo i na to gleda kao na preteču ‘pravom’ novinarskom poslu koji sada radi..

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here