Znamo kome su pripale glavne uloge u novom Bondovom filmu

276

Snimanje svakog filma o Jamesu Bondu uvijek ponovno izaziva golem interes. Napokon su poznati detalji o 25. po redu filmu o legendarnom britanskom tajnom agentu 007 u režiji Caryja Joji Fukunage.

Fukunage je prvi Amerikanac koji režira službeni film Bond franšize, a poznat je po prvoj sezoni HBO-ove serije “Pravi detektiv” i Netfliksovoj drami “Manijak”. Ranije je režirao “Nikad ne reci nikad” iz 1983., no taj se film ne smatra službenim dijelom serijal.

U novom Bondovom filmu Daniel Craig ponovno će utjeloviti elegantnog i šarmantnog agenta iz romana Jana Fleminga, a partnerica će mu ponovno biti Lea Seydoux, koja će i ovaj put utjeloviti Madeleine Swann. Glumica je u toj ulozi debitirala u filmu “Spektar” iz 2015.

“M” će i ponovno biti Ralph Fiennes, “Q” glumac Ben Whishsaw, a Miss Moneypeny glumica Naomi Harris.

Novi član filmske ekipe je oskarovac Rami Malek, kojemu je dodijeljena uloga glavnog negativca. Uz njega će se u filmu pojaviti i Billy Magnussen, David Dencik, Dali Benssalah, Ana de Armas i Lashana Lynch.

Radni naziv filma je “Bond 25”, a u kinima će se početi prikazivati 8. travnja 2020. Poznato je još da su neke scene već snimljene u Norveškoj.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here