Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić danas je s poduzetnicima s područja Županije potpisao ugovore o dodjeli sredstava za sufinanciranje organiziranja i nastupa poduzetnika s područja Sisačko-moslavačke županije na gospodarskim manifestacijama u 2019. godini.

Ugovore ukupne vrijednosti 40 tisuća kuna potpisalo je devet predstavnika obrta, udruga i gradova.

“Želim da i ova poticajna mjera za razvoj našeg gospodarstva doprinese upravo kvalitetnijem životu u našoj županiji. Smatramo da je to nešto što je potrebno učiniti da bi svi zajedno imali gdje raditi. Možda ovo nije velika mjera, ali je značajna jer upravo kroz nju promoviramo i županiju, gradove i općine i zahvaljujem što ste se javili na ovaj natječaj. Ukupno će za 9 poduzetnika biti plasirano 40 tisuća kuna. To su simbolična sredstva, ali vjerujem da doprinijeti da kvalitetno promovirate ono što radite.“

VEZANE VIJESTI
STOŽER SMŽ Nema novooboljelih, još 14 aktivnih slučajeva

U ime potpisnika županu je zahvalio predsjednik Udruge branitelja Hrvatske Sisačko-moslavačke županije te Udruge Voloderska jesen Željko Pačarek:

“Zahvaljujem županu, dožupanu i djelatnicima Županije što su prepoznali vrijednost projekata. Iskazali smo trud da održimo tradiciju i sve one vrijednosti u županiji i našim mjestima. Iz ovih ugovora vidimo da je naš rad prepoznat. Zahvaljujem Sisačko-moslavačkoj županiji koja nas podupire možda i bolje nego naša lokalna uprava.“

Da Županija pomaže gospodarstvenike sa svog područja potvrđuje i 13 poticajnih mjera

VEZANE VIJESTI
STOŽER SMŽ Nema novooboljelih od koronavirusa

“Ukupna sredstva koja inače ulažemo u gospodarstvo naše županije su 9,9 milijuna kuna. Velika su to sredstva, najviše plasiramo kroz poduzetničke kredite i ta mjera je u tijeku. Ostalih 10 mjera ćemo raspisati do kraja godine, također kroz natječaje, pa vjerujem da će mnogi od vas možda iskoristiti i neke druge subvencije”, najavio je župan pozvavši poduzetnike da se jave na spomenute natječaje, ustvrdivši kako su bespovratna sredstva, pogotovo malim obrtnicima, često velika i neophodna pomoć u poslovanju.

VEZANE VIJESTI
Polaznici elitne vojne izobrazbe tradicionalno posjetili SMŽ

Odobreni zahtjevi

  1. A.D.P. obrt za usluge, Petrinja
  2. L-HAIR, Petrinja
  3. Centar Marković, Ciglenica
  4. Udruga Voloderska jesen, Voloder
  5. Udruga branitelji Hrvatske SMŽ, Voloder
  6. Udruženje obrtnika Sisak, Sisak
  7. Obrtnička komora Sisačko-moslavačke županije, Sisak
  8. Grad Petrinja, Petrinja
  9. Recro Topusko j.d.o.o., Topusko

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here