Na internetskim se aukcijama odnedavno može kupiti – djevičanstvo! Uz ormare, automobile i ostale uobičajene stvari, u posljednjih nekoliko godina možete licitirati za seksualni odnos s djevicom. I da, sve je legalno i javno, obzirom da se takva ‘primopredaja’ vrši na pristanak obiju strana.
Djevojke se na takav oblik transakcije najčešće odlučuju iz financijskih razloga. Nekima je novac potreban za školovanje, kuću, liječenje bolesnog člana obitelji ili pak kako bi jednostavno osigurale dobar i bezbrižan život.
Djevojke koje su najbolje  unovčile svoje djevičanstvo:

1.ROSIE REED

Rosie, tada 18-godišnja djevojka i deklarirana lezbijka, prodala je svoje djevičanstvo 44-godišnjem inženjeru. Mlada Britanka svoju je odluku da djevičanstvo proda ‘onomu tko najviše plati’ požalila iste sekunde. Naime, bila je u dugogodišnjoj vezi s  djevojkom Jess Cameron, s kojom je nakon seksa s muškarcem još dugo plakala. Od 2000 pristiglih ‘ponuda’ rastavljeni inžinjer i otac dvoje djece ponudio je najviše – za odnos s Rosie platio je cca 90 000 kuna.

2. ALINA PERCEA

Mlada Rumunjka prodala je svoje djevičanstvo poduzetniku koji je od nje zahtijevao da se čak 2 puta podvrgne liječničkom pregledu kako bi se ustvrdilo je li doista djevica. Alina je djevičanstvo ponudila preko Interneta kako bi mogla platiti fakultet, a poduzetnik joj je ponudio najviše, čak 92 000 kuna. Kaže kako joj iskustvo i nije preteško palo, obzirom da je prema 45-godišnjem talijanskom poduzetniku osjećala privlačnost. Kaže da se osječala slično kao Julija Roberts u filmu Zgodna žena.

VEZANE VIJESTI
Postani skladištar m/ž

3. SHATUNIHA

Mlada Sibirka prodala je ‘najdragocjeniju stvar koju ima’ jer joj je, kaže, očajnički trebao novac. Svoju je ponudu objavila na Internetu pod nazivom “djeca odrastaju”, a u kriterije opisa oglasa  stavila je “novo-nekorišteno” uz predočenje liječničkog dokumenta kao potvrde nevinosti. Kupac koji je ponudio najviše novaca bio je je Evgeniy Volnov, čak 190 000 kuna platio je za djevičanstvo mlade djevojke.

4. ‘UNIGIRL’

Mlada studentica s Novog Zelanda ponudila je svoje djevičanstvo na aukciji kako bi platila fakultet. U veoma kratkom roku dobila je 1200 ponuda, a najviša je bila od nepoznatog gospodina koji je platio čak 210 000 kuna. Kako je prostitucija na Novom Zelandu legalna, policija se nije puno involvirala oko slučaja.

VEZANE VIJESTI
Produžen moratorij na prodaju hrvatskog zemljišta strancima

5. CATHY COBBLERSON

Cathy iz Texasa ponudila je svoje djevičanstvo na eBayu za vrtoglavig 650 000 kuna! Navodno je zaradila i više, no detalji  nisu poznati javnosti.

6. CATHARINA MIGLIORINI

Studentica iz Brazila (23) osim što je odlučila prodati svoje djevičanstvo, odlučila je i povećati uloge te na prodaju ponuditi i brak!

Kako su ponude sezale do vrtoglavih 3 milijuna kuna, ohrabrila se i odlučila tražiti više! Trenutno pregovara s anonimnim arapskim bogatašem za kojeg tvrdi da je izuzetno romantičan te za sebe tvrdi kako nije prostitutka obzirom da većinu zarađenog novca planira dati u humanitarne svrhe.

7. ELIZABETH RAINE AKA HANNA KERN

Mlada studentica za svoje je djevičanstvo dobila vrtoglavih 5 milijuna kuna! Na Internetu se predstavljala kao Elizabet Raine, no otkriven je njen pravi identitet, pravo ime ove studentice medicine bilo je Hanna Kern. Kolege studenti sa Sveučilišta Washington bili zgroženi postupkom sramežljive i plahe djevojke, stoga je svoju aukciju nakratko ukinula. Na svom je blogu napisala kako se odlučila koncentrirati na studij, a ‘transakciju’ je provela u tajnosti.

8. GRACIELA YATACO

VEZANE VIJESTI
Na Javnoj dražbi i naplatne kućice

Model (18) iz Perua za svoje je djevičanstvo dobila nevjerojatnih 10 milijuna kuna. Djevojka kaže kako se na prodaju odlučila kako bi platila sve troškove majčinog liječenja te školovanja brata. Veliku svotu ponudio je aninimni Kanađanin.

9. RAFFAELA FICO

Talijanska manekenka Raffaela (20) na aukciji je za svoje djevičanstvo tražila nevjerojatnih 7,7 milijuna kuna i – dobila!

Kaže kako nije o tome razmišljala dok nije vidjela kako su mnoge djevojke dobro zaradile i osigurale si život: “Ne znam kako seks izgleda, a ako je muškarac koji za mene ponudi najviše ružan, samo ću se povući iz svega.”

Tvrdila je kako nikada nije imala dečka, a zarađeni novac uložila bi u školovanje, kuću te liječenje bolesnog člana obitelji.

10. NATALIE DYLAN

Američka studentica (22) osmislila je odličnu kampanju kako bi za što više novaca prodala svoje djevičanstvo. Prvotno je tražila 26 milijuna kuna, a zahvaljujući tom hrabrom podvigu gostovala je u mnogo poznatih emisija koje su ju proslavile. Kada je shvatila koliko novaca može dobiti, odlučila je tražiti i više, a aukcija je navodno još uvijek aktualna.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here