29-godišnjak nasrnuo na sugrađanke: pokušao ih silovati u centru grada

Zlostavljanje žena trajalo je sve do 21.30 sati, kada se udaljio iz kuće, a one su pozvale policiju

2841
Ilustracija

29-godišnji mladić, otprije poznat policiji fizički je napao 93-godišnju ženu na livadi u subotu oko 18 i 30 sati. Srušio ju je na tlo, a potom je nasrnuo i ženu (62) koja je bila u blizini. Nasrtao je na obje manijakalno zahtijevajući seksualni odnos, te ih je šamarao jer nisu pristale. Prijetio im je ubojstvom i silovanjem, pri čemu ih je lakše ozlijedio. Subota iz noćne more dogodila se u Gračacu.

Kada su žene pobjegle od mladića u kuću, on ih je slijedio. Prvo je provalio dvorišna vrata i ušao unutra te je nastavio s prijetnjama. Teturao je od pijanstva i nerazgovijetno govorio. Skidao je odjeću sa sebe. Ženama je u pomoć dotrčao 70-godišnji susjed. Nasilnik je i njega fizički napao. Udario ga najprije šakom u glavu, a potom rukama i nogama po tijelu pri čemu ga je teško ozlijedio. Slomio mu je nos i skočni zglob.

Zlostavljanje žena trajalo je sve do 21.30 sati, kada se udaljio iz kuće, a one su pozvale policiju.

U nedjelju navečer 29-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog kaznenih djela prijetnje, narušavanja nepovredivosti doma i poslovnih prostora, bludnih radnji te teških tjelesnih ozljeda predan pritvorskom nadzorniku ličko-senjske policije.

Neslužbeno doznajemo da je riječ o mladiću sa psihičkim teškoćama, od ranije poznatom policiji, koji je bio na izdržavanju zatvorske kazne za kaznena djela slične nasilničke prirode. Navodno je tek izišao iz zatvora. Alkotest je po dolasku policije odbio.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime