Na petrinjskom području u mjestu Brest Pokupski je u petak, 28. rujna oko 3.20 sati zaustavljen osobni automobil zagrebačkih registracija, kojim je bez položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 1,54 promila upravljao 30-godišnjak. Kako je isti recidivist, uhićen je i uz optužni prijedlog, podnesen temeljem Zakona o sigurnosti prometa na cestama, doveden je na nadležni prekršajni sud.

Također u petak oko 15.40 sati u mjestu Komora, općina Dvor, zaustavljen je osobni automobil zagrebačkih registracija, kojim je upravljao 36-godišnjak. Provjerom je utvrđeno da vozilom upravlja za vrijeme dok mu je isteklo važenje vozačke dozvole te kod sebe nije imao osobnu iskaznicu, niti bilo koji drugi dokument kojim bi dokazao svoj identitet. Temeljem Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o osobnoj iskaznici protiv njega je prekršajnom sudu podnesen optužni prijedlog.

VEZANE VIJESTI
Siščani dobrovoljno predali preostalo streljivo policiji

Istoga dana oko 20.20 sati na graničnom prijelazu u Jasenovcu, na ulazu u Republiku Hrvatsku, biciklom je pristupio 36-godišnji hrvatski državljanin, koji je bio pod utjecajem alkohola od 2,71 promila. Do otrježnjenja mu je određeno zadržavanje u posebnoj prostoriji policijske postaje, javljaju iz Policijske uprave sisačko-moslavačke.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here