AUDIO Mala djeca, velike misli – Tema: Liječnici

1162

Mozaična emisija „Mala djeca – velike misli“ edukativna je emisija sadržajem prilagođena djeci predškolske i školske dobi, financirana iz Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija Agencije za elektroničke medije.

Emisija je osmišljena s ciljem da najmlađim članovima zajednice približimo važnost svakog pojedinca za funkcioniranje društva. Također, emisija promiče ravnopravnost spolova te prava osoba s invaliditetom.

Tema – liječnici

Bake nas stalno podsjećaju da se toplo odijevamo kako se ne bismo prehladili, učitelji da se ne ljuljamo na stolici za vrijeme sata kako ne bismo pali, a roditelji nas opominju da ne zaboravimo oprati zube nakon večere… Ali, što kada preskočimo pranje zubi koji put previše, padnemo sa stolice ili se prehladimo? U pomoć priskaču- liječnici! Što o zanimanju liječnika znaju ispričali su nam učenici OŠ Vukovina: Buga, Marija, Vito, Mirta, Antonija, Lorena i Marko!

U stvaranju emisije pomogli su nam učenici i djelatnici OŠ Vukovina, stomatologinja Vlatka Čilić te liječnik obiteljske medicine Stjepan Zagorac.

P.S. – Sljedeće subote razgovaramo o prijateljstvu :)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime