AUDIO Mala djeca, velike misli – Tema: Prijateljstvo

942

Mozaična emisija „Mala djeca velike misli“ edukativna je emisija sadržajem prilagođena djeci predškolske i školske dobi, financirana iz Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija Agencije za elektroničke medije

Emisija je osmišljena kako bismo našim najmlađim članovima zajednice približili važnost svakog pojedinca i njihovih zanimanja za funkcioniranje društva. Također, emisija promiče ravnopravnost spolova te prava osoba s invaliditetom.

Tema – Prijateljstvo

Najljepša sjećanja na djetinjstvo su ona na igre s prijateljima. Često se kaže da su prijatelji obitelj koju sami biramo i oni su važan dio našeg života. Pomažu nam, igraju se s nama, pa i daju nam savjete kada ih trebamo.

Prijateljstvo se ne uči i teško ga je objasniti, pa smo u pomoć pozvali učenike OŠ Vukovina: Bugu, Mariju, Vita, Mirtu, Antoniju i Marka!

U stvaranju ove epizode emisije Mala djeca, velike misli pomogli su nam učenici i djelatnici OŠ Vukovina te primarius doktorica Marina Kovač, ravnateljica Neuropsihijatrijske bolnice dr. Ivan Barbot iz Popovače.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime