AUSTRALIJA Na meti lopova toaletni papir

Toaletnog papira ima, ali za dva paketa potrebno je izdvojiti pravo malo bogatstvo

364
Foto: ilustracija

Australska policija je objavila potjernicu za dvojicom muškaraca koje se sumnjiči za “krađe i pokušaje krađa” po supermarketima u Sydneyju, a meta su im bile zalihe toaletnog papira.

Policija Novog Južnog Walesa je u priopćenju zamolila javnost za pomoć pri identifikaciji dvojice muškaraca koji su krali po jugozapadnom predgrađu Sydneyja u nedjelju ujutro. Uz prioćenje su objavljene fotografije osumnjičenih, a navedeno je i da je jedan od njih navodno prijetio nožem zaposleniku u jednoj od trgovina.

“Stanovništvo Novog Južnog Walesa neće tolerirati kriminalno ponašanje u bilo koje vrijeme, a pogotovo ne u doba krize”, izjavio je ministar policije i hitnih službi u ovoj saveznoj državi David Elliott.

VEZANE VIJESTI
Autobus na pješačkom prijelazu usmrtio pješaka, uzrok neispravne kočnice

U mnogim trgovinama diljem Australije ponestaje nekih artikala, kao što su toaletni papri te određeni prehrambeni i higijenski proizvodi, jer su ljudi počeli stvarati velike zalihe bojeći se pandemije koronavirusa.

Nestašica određenih proizvoda u nekim je slučajevima dovela do sukoba i fizičkih napada među kupcima, a trgovie su prisiljene limitirati količine koje pojedinci mogu kupiti.

U Sydneyju se jedna trgovina dosjetila originalnog načina kako spriječiti “pohlepne” kupce toaletnog papira: za jedan paket cijena je 3,5 australskih dolara, dok je za dva paketa potrebno platiti 99 dolara.

VEZANE VIJESTI
Zatvaranje prometa na galdovačkom mostu

 

Izvor: Hina

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here