BANOŽIĆ Milanoviću je trn u oku moj rad za dobrobit Hrvatske

Predsjednik Republike opet uličnim govorom, vrijeđa i omalovažava

80

Ministar obrane Mario Banožić poručio je u ponedjeljak kako je predsjedniku Republike Zoranu Milanoviću “trn u oku” njegov rad za dobrobit Hrvatske vojske i ulaganja aktualne Vlade u opremanje Hrvatske vojske kojoj su za Milanovićeva mandata rezana prava.

“Predsjednik Republike opet uličnim govorom, vrijeđa i omalovažava. To je ta udbaška škola, gdje svi koji nisu dio klike ne vrijede, gdje se svi koji imaju suprotno mišljenje progone i utamniče. Predsjedniku su trn u oku moj rad za dobrobit Hrvatske vojske i ulaganje ove Vlade u opremanje Hrvatske vojske kojoj su za njegova mandata rezana prava”, napisao je na facebooku.

Nakon ugovora za Rafale, Bradley, nakon dolaska Black Hawkova, pokretanja postupka nabave PZO sustava, ne može kritizirati procese nabave za Oružane snaga, ističe Banožić.

“Hajku preko svojih dodavača vodi o mojim postupanjima oko državnih nekretnina. Upire ponovno prstom u rad DORH-a, policije. Predsjedniče bavite se državničkim poslovima, a ne miješajte se u rad onih koji trebaju raditi neovisno”, zaključio je ministar obrane Banožić na facebooku.

Predsjednik Republike Zoran Milanović ranije danas opetovao je kako je ministar obrane Banožić počinio kazneno djelo kada je kao ministar državne imovine dvije osobe tjerao da počine kazneno djelo čime je država ostala bez stotina tisuća kuna najma. Istaknuo je i kako će stalno podsjećati na Banožićevo “galopirajuće krivično djelo” od prije dvije godine kada nije dao da se određeni prostori zapečate.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime