Bivši policijski inspektor i protagonist serije “Krim tim 2” u teškom stanju opasnom po život, jutros prebačen u KB Dubrava

3854
Screenshot: RTL play Krim tim 2

Bivši policijski inspektor i televizijska zvijezda Leon Lučić u utorak je zbog teških ozljeda opasnih po život prebačen iz Opće bolnice Karlovac u zagrebačku KB Dubrava. Podsjetimo, ozljede je zadobio u tučnjavi na nadvožnjaku autoceste kod Draganića prošlog tjedna.

Glasnogovornica PU Karlovačke Andreja Penard rekla je kako policija o tom događaju neće izvještavati dok ne završi kriminalističko istraživanje. Navela je da su mediji dan nakon tučnjave dobili informaciju po kojoj se radilo o prekršaju remećenja javnog reda i mira te da je započelo kriminalističko istraživanje. Iz policije nisu potvrdili medijske informacije da je riječ o mogućoj iznudi novca.

VEZANE VIJESTI
VIDEO Potukli se zbog vreće brašna ispred trgovine u Zenici

Uz Lučića je u karlovačku bolnicu u petak bio doveden još jedan muškarac, a ravnatelj OB Karlovac Ervin Jančić rekao je kako on nije bio hospitaliziran, već “pregledan, obrađen te s ocjenom stanja pušten, a ne zadržan“. Na pitanje je li Lučić jutros prebačen u Zagreb u stanju kome, rekao je kako može potvrditi samo da je bio u stanju teških tjelesnih ozljeda opasnih po život.

Povod tučnjavi navodno je bila iznuda od 100.000 eura, a RTL je objavio i audio snimku dogovora predaje novca koju navodno ima i policija, a koja navodno dokazuje da je Lučić od poduzetnika iz Zaprešića iznuđivao novac.

VEZANE VIJESTI
VIDEO Mirno jeo kebab za vrijeme tučnjave

Odvjetnik tog poduzetnika Ljubo Pavasović Visković rekao je za RTL da je njegov klijent priveden i ispitan zbog sumnje da je počinio kazneno djelo nanošenja teških tjelesnih ozljeda. Uvjeren je da će se istragom dokazati kako je njegov klijent žrtva iznude te da su posljedice za koje ga se optužuje bile iz nužne samoobrane.

S obzirom da iznuda spada u organizirani kriminal, u istragu je uključen i USKOK.

Izvor: Hina.hr

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here