BIZARNO NATJECANJE Dječak (12) vlasnik najsmrdljivije tenisice

509

Nakon natjecanja u jedenju, bacanju jaja, ‘zračnom’ seksu, Amerika je središte još jednog bizarnog natjecanja, a radi se o izboru za najsmrdljiviju tenisicu!

Sedmero natjecatelja iz raznih dijelova Sjedinjenih Država dalo je sve od sebe kako bi se okitilo titulom vlasnika najsmrdljivije tenisice na 42. po redu natjecanju National Rotten Sneaker Contest u New Yorku.

Posve neočekivano, prvo mjesto osvojio je 12-godišnji Connor Slocombe! Connora je ova pobjeda jako razveselila jer mu je prethodne tri godine za dlaku izmakla iz ruke. 

Pobjedu je proglasilo četveročlano sudsko vijeće, a George Aldrich, kemijski stručnjak u NASA-i obrazložio je odluku rekavši da je Slocombe uspio stvoriti sve mirise koji se mogu naći u cipeli.

“Jedan je vrlo jak miris raspadanja, a slijedi ga prodoran, oštar miris koji grize za nos i tjera suze na oči. A zatim miris koji vas natjera da skočite na noge, to je nehotična reakcija. Sva tri su prisutna u njegovoj cipeli”.

Nevjerojatno, ali tehnika postizanja pobjedničke ‘mirisne’ smjese složena je, pa je tako važno nikada ne obuvati čarape te između ostalog hodati po blatu. Slocombe je rekao da mu teta posjeduje farmu na kojoj on ponekad pomaže pa kad vidi životinjski izmet svjesno u njega zagazi, rekao je ponosno!

Kući je otišao s nagradom od 2500 dolara i kartama za predstavu na Broadwayu.

Natjecanje je pokrenula trgovina sportskom odjećom iz Vermonta 1974. kao način da se promiče kupnja novih linija tenisica. 

https://www.youtube.com/watch?v=XTQ0_CNGS_A

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime