Blokirani od Grabar Kitarović traže ispunjavanje predizbornog obećanja

56

Iz udruge Blokirani novoizabranoj predsjednici Hrvatske Kolindi Grabar Kitarović poručuju kako očekuju ispunjavanje njezina predizbornog obećanja da će među prvim potezima poduprijeti inicijativu Blokiranih za ocjenom ustavnosti Ovršnog zakona.

“Želimo od predsjednice da nas sasluša i pruži svim državljanima Hrvatske nadu da ostanu i žive ovdje, vrate dugove, imaju posao, krov nad glavom i sigurnost”  rekla je Miriam Kervatin u ime udruge Blokirani na njihovim internetskim stranicama.

Kervatin podsjeća da je život 320.000 blokiranih građana Hrvatske postao glavnom izbornom temom koja je odlučila izbore “između bivšeg predsjednika koji temu nije prepoznao i predsjednice koja to jest”.

VEZANE VIJESTI
Predsjednica na Molitvenom doručku Sisačke biskupije

“Mi iz udruge Blokirani uspjeli smo aktivnim zagovaranjem, sustavno i strateški, da se poruke izborne kampanje vrate u okvire realnog života”, ističe Kervatin i Kolindi Grabar Kitarović poručuje da Hrvatska treba “predsjednicu koja će raditi, koja će trajno biti prisutna među svojim državljanima i pomno ih slušati”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here