Bojan Dadasović kao nezavisni kandidat za gradonačelnika Siska:”Ja neću biti gradonačelnik koji će biti hijerarhijski iznad njih…”

986
Foto screen youtube RB

Bojan Dadasović kao nezavisni kandidat u utrci za gradonačelnika Siska, gostovao je u našoj emisji “Aktualno”

Podsjetimo kako je gospodin Dadasović, još za vrijeme pokojnog gradonačelnika grada Gline gospodina Bakšića, kao pravnik bio na poziciji pročelnika Upravnog odjela za opće poslove, društvene djelatnosti i poslove gradskog vijeća. U tom periodu dogodio se prevrat, naime g. Dadasović izgubio je posao, ostao bez radnog mjesta, prihoda, ali zakon je stao iza njega te je dobio bitku. Na sve to kazao nam je kako nije njegov slučaj najbitniji na svijetu. “Naši građani ostaju bez posla, nije samo Bojan Dadasović jedina osoba koja je ostala bez posla” dodao je te zaključio kako upravo kroz ovu svoju dugogodišnju bitku želi pokazati da svaki građanin, blagajnica i bilo tko tko ostane nezakonito bez posla, ako bude uporan može dobiti bitku kao što je to u njegovom slučaju.

Nastavno kroz emisiju kazao nam je kako je vrijeme da Sisak dobije svog prvog nezavisnog gradonačelnika. Također je okupio mladi tim ljudi kojima je odlučio dati da ispolje ono najbolje iz sebe za grad, a nitko od njih nema stranačku iskaznicu, a kada smo kod stranaka, točnije lijevo/ gospodin Dadasović smatra i kako Sišćani ne očekuju puno, “Oni samo žele grad bez puno podjela.” kazao je.

Sve njegove borbe nisu samo njegove borbe i kako kaže sve su to borbe za maloga čovjeka, a Sišćani znaju da će u njemu pronaći partnera. “Ja neću biti gradonačelnik koji će biti hijerarhijski iznad njih, već gradonačelnik koji će biti njihov partner!”, naglasio je g. Dadasović.

Pogledajte emisiju “Aktualno” u cijelosti te se informirajte kako bi u svibnju spremni izašli na izbore za vaš grad Sisak:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime