Bolnica u Popovači domaćin kliničke prakse studentima iz Ivanić Grada

Pohvalili se i s novouređeni prostorom za fizikalnu terapiju opremljenim najsuvremenijom opremom

476

Neuropsihijatrijska bolnica Dr. Ivan Barbot Popovača partner je Visoke škole Ivanić Grad, smjer Fizioterapija, a 12. svibnja 2020. godine, studenti II. godine započeli su Kliničku praksu u Neuropsihijatrijskoj bolnici Dr. Ivan Barbot Popovača.

Nakon uzimanja epidemioloških podataka, a u skladu s preporukama HZJZ, studenti su smješteni u bolnički Edukacijski centar.

U ime Neuropsihijatrijske bolnice Dr. Ivan Barbot Popovača studente je prigodno pozdravila i poželjela dobrodošlicu prim. Marina Kovač. Početku Kliničke prakse je nazočio i dekan Visoke škole Ivanić Grad Mile Marinčić. Studenti je pozdravio i dožupana Sisačko – moslavačke županije Roman Rosavec.

Klinička praksa II se odvija u bolničkom Edukacijskom centru gdje se predaje teorijski dio nakon čega slijedi praktični dio u Poliklinici za fizikalnu terapiju. Pod stručnim vodstvom i nadzorom Kristijana Erendića i djelatnika Poliklinike za fizikalnu terapiju Ane Hrabar i Antonie Pernar, studenti imaju priliku vidjeti, ali i isprobati medicinske aparate koji se koriste u fizioterapiji.

Dodajmo kako je dožupan Rosavec ovom prilikom posjetio i novouređeni prostor za fizikalnu terapiju u sklopu Neuropsihijatrijske bolnice “Dr. Ivan Barbot” u Popovači. Prostor je opremljen najsuvremenijom opremom koja će omogućiti stanovnicima Popovače da od sada terapije odrađuju u svom gradu. Iskoristio je i prigodu te čestitao Međunarodni dan sestrinstva.

Izvor i Photo: NPB Dr. Ivan Barbot Popovača/Sisačko – moslavačka županija

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime