Petrinjci i Petrinjke uskoro bi trebali dobiti puno brži Internet na području grada, a pokrivenost signalom za mobilne uređaje na području Banovine trebala bi biti puno kvalitetnija.

Brži Internet na području grada Petrinje, ali i puno kvalitetnija pokrivenost signalom za mobilne uređaje na području Banovine, pogotovo u njenim ruralnim dijelovima koji su često mjesto brojnih turističkih, kulturnih i sportskih manifestacija, bile su teme sastanka gradonačelnika Darinka Dumbovića s predstavnikom HT-a održanog u Gradskoj upravi.

Napokon smo sjeli za stol kako bi predstavniku HT-a ukazali na prednosti, ali i nedostatke u Internet mreži i pokrivenosti signalom na području Grada Petrinje, rekao je nakon sastanka gradonačelnik.

VEZANE VIJESTI
Kuna uložena u prevenciju je deset kuna manje za liječenje

Brža Internet usluga potreba je užeg središta grada, ali i ostalih područja na Banovni koja moraju bolje biti pokrivena i mobilnim signalom zbog tamošnjih stanovnika, ali i turističkog razvoja tog kraja, ističe Dumbović.

A četiri lokacije u gradu Petrinji na kojima će biti postavljena četiri kabineta za povećanje brzine Internet prometa su uz Gradsku tržnicu, u ulicama Augusta Šenoe i Otona Kučere te u Lopašićevoj ulici.

 

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here