BUDAŠEVO Humanitarni nogometni spektakl

U korist djece lokalnog kluba BSK-a i djece Udruge Radost iz Budaševa

189
Foto: Sisačko-moslavačka županija

U utorak, 4. listopada u sisačkom naselju Budaševo održan je Humanitarni nogometni spektakl. U prijateljskoj utakmici sastali su se NK BSK Budaševo (generacije) i Humane zvijezde Hrvatske ’03.

Foto: Sisačko-moslavačka županija

Ova revija zvijezda koje su svoju nogometnu vještinu stavile u svrhu humanosti i pomaganja, kako razvoju sporta, posebice djece, tako i općenitom pomaganju potrebitima, u Budaševu se dogodila u korist djece lokalnog kluba BSK-a i djece Udruge Radost iz Budaševa.

Foto: Sisačko-moslavačka županija

Vođa ekipe Humane zvijezde Hrvatske u Budaševu je bio legendarni sportski djelatnik Zorislav Srebrić, trener Ivica Grnja, a za „Zvijezde“ su nastupili uistinu probrani majstori nogometa, predvođeni Ivicom Olićem, Markom Šivakom, Robertom Živkovićem, Vjekoslavom Škrinjarom, Goranom Vlaovićem…

Foto: Sisačko-moslavačka županija

Prije samog početka susreta upravo je naš slavni igrač, Goran Vlaović, pionirima BSK-a podijelio zlatne medalje, kao osvajačima prvog mjesta u Ligi pionira 2021./2022. Medalje su dar predsjednika Nogometnog saveza Sisačko-moslavačke županije Davora Ivića.
Skromna tribina budaševskog igrališta bile je, posve očekivano, preuska za sve koji su htjeli uživati u majstorijama legendarnih nogometaša, ali i podržati veterane BSK-a, koji su imali što pokazati gostima, Humanim zvijezdama Hrvatske ’03.

Foto: Sisačko-moslavačka županija

U sjajnoj atmosferi susret je završen pobjedom gostiju 7:3, ali su na kraju svi sudionici bili zadovoljni, jer su svoj cilj, pomoć djeci BSK-a i Udruge Radost Budaševo, ostvarili na najbolji mogući način.

Foto: Sisačko-moslavačka županija

Ovom spektaklu nazočio je i župan Sisačko-moslavačke županije Ivan Celjak sa suradnicima.

 

Izvor: Sisačko-moslavačka županija

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime