Čak 11 medalja petrinjskim hrvačima

Na međunarodnom turniru u Koprivnici hrvačice i hrvači Petrinje osvojili 11 medalja

U Koprivnici je u subotu, 2. veljače održan tradicionalni međunarodni turnir “Zlatni pijetao” na kojemu je nastupilo 301 hrvačica i hrvača. Za Hrvački klub Petrinja nastupile su četiri djevojčice te 13 dječaka. Od njih sedamnaest, jedanaest djevojčica i dječaka se vratilo iz Koprivnice s medaljom oko vrata.

Pojedinačni rezultati

Mlađe djevojčice početnice

27 kg … Lea Majić 3. mjesto
33 kg … Lana Pezić 2. mjesto
33 kg … Lana Blažević 3. mjesto
47 kg … Natalija Karadak 1. mjesto

Mlađi dječaci početnici

36 kg … Ivan Radučević 1. mjesto

Stariji dječaci

41 kg … Filip Mikulić 1. mjesto
57 kg … Lovro Panjkret 3. mjesto
62 kg … David Hlatki 1. mjesto
62 kg … Valentino Vidović 3. mjesto
68 kg … Ivano Vidović 2. mjesto
85 kg … Filip Tolić 2. mjesto

Uz osvajače medalja u uzrastu mlađih dječaka početnika nastupili su Danijel Majić (28 kg – 5. mjesto), Ante Barišić (28 kg) i Pavel Pešut (33 kg). U uzrastu mlađih dječaka nastupili su Filip Horinek (40 kg), Lovro Glavaš (49 kg – 5. mjesto) te Gabrijel Vidović (54 kg).

Petrinjci su osvojili prvo ekipno mjesto u uzrastu mlađih djevojčica početnica (19 bodova) te u uzrastu starijih dječaka (31 bod). U ukupnom poretku su zauzeli odlično četvrto mjesto sa 57 bodova.

“Čestitke svim hrvačicama i hrvačima na osvojenim medaljama i pokazanom odličnom hrvanju. Naši klinci su pokazali da se od njih može puno očekivati u bliskoj budućnosti te se veselimo idućim natjecanjima”, rekao je predsjednik HK Petrinja Vinko Kadečka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here