Četveročlana obitelj iz Karlovca treba vašu pomoć

Obitelj vas moli da im se osobno javite na email: [email protected], ili kontakt: 099 693 4069, kako bi vam dostavili cjelokupnu dokumentaciju koja potvrđuje sve navode i broj računa ukoliko želite uplatiti svoju donaciju.

2717

Zaprimili smo molbu četveročlane obitelji iz Karlovca za objavu apela za pomoć radi teške situacije u kojoj se našla. Potrebna im je financijska pomoć te oprema za školu.

Četveročlana obitelj (baka, majka, otac i dijete) kako navode, nema nikakav prihod, nikakve pokretne i nepokretne imovine, što je utvrdio Centar za socijalnu skrb rješenjem.

Baka i otac djeteta nisu radno sposobni, što je utvrdila medicina rada i Hrvatski zavod za zapošljavanje. Kod oboje postoji trajna invalidnost. Majka djeteta upućena na rtg srca i pluća te pulmologu – medicinska obrada u tijeku.

Dijagnoza oca djeteta nakon teškog stradavanja: teški i trajni kronični PTSP, trajna promjena osobnosti, fobični elementi, panični ekvivalenti, sumnjičavost, strah, strepnja, sniženje interesa za okolinu, zaboravljivost, teška povreda komocije mozga, teški potres mozga, napukla rebra, svakodnevne velike vrtoglavice, svakodnevne glavobolje, oštećenje srednjeg uha i sluha 70%, tjeskoba, oštećenje kičme i vratne kralježnice, astma te slabovidnost.

VEZANE VIJESTI
Leon Lučić novinare "pozdravio" psovkama i pljuvanjem

Baka djeteta dijagnoza: Hyperthyroxinemia, Hypothyreosis, Immunopathia gl thy, Thyreoidits chr Hashimoto susp, struma gl thy in. Dvije autoimune bolesti jetre i štitnjače. Štitnjača radi samo na tabletama, a nakon što tablete prestanu djelovati ostaje joj do mjesec dana života. Uz navedeno ima trajnu oštećenu kičmu, autoimunu bolest jetre, koćenje u vratu i križima, vrtoglavice i osjećaj pada dok leži.

Svakome tko želi pomoći dostavit će se sljedeća dokumentacija:  Novo rješenje Centra za socijalnu skrb koji je službeno utvrdio da nemaju nikakav prihod, da nemaju nikakve pokretne i nepokretne imovine i da ne mogu svojim radom zaraditi za najosnovnije, potvrdu suda da nemaju nikakve imovine. Također dostavit će, kako navode, mnogobrojne medicinske nalaze raznih doktora specijalista za troje odrasla člana kućanstva, rješenje Predsjednice RH o doniranju pomoći 1.000,00 kn zbog teške situacije, rješenje Centra za socijalnu skrb o jednokratnoj pomoći 1.000,00 kn zbog teške bolesti, rješenje Zaklade Blažene Marije Petković o doniranju 1.000,00 kn zbog teške situacije, kopiju bankovnog računa te račun od doktora specijaliste i mnogu drugu dokumentaciju.

VEZANE VIJESTI
Dečku servirala piće s antifrizom

Potrebno je skupiti za: Pregled kod specijalista u Poliklinici koja se jedina bavi takvom bolešću 3.600,00 kn, drugi krevet jer se ovaj raspao i spavaju na podu cca 2.000,00 kn. Frižider koji je pregorio prije dva dana zbog starosti jer je kupljen prije 25 godina i za to je potrebno cca 2.000,00 kn, za dijete za školu torba, knjige, bilježnice, tenisice itd. Hrana.

Obitelj vas moli da im se osobno javite na email: potrebitaobitelj@gmail.com, ili kontakt: 099 693 4069, kako bi vam dostavili cjelokupnu dokumentaciju koja potvrđuje sve navode i broj računa ukoliko želite uplatiti svoju donaciju.

VEZANE VIJESTI
Grad Petrinja pomoći će lokalnim ugostiteljima

Obitelj je nama dostavila navedenu dokumentaciju i htjela je ostati anonimna, no sve podatke i dokumentaciju možete saznati na spomenuti mail i broj mobitela.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here