Patty Sanchez (51) žena je koja je učinila sve kako bi udovoljila seksualnim fantazijama svog partnera, pa se tako, njemu za volju, odrekla svog života, a ono malo što je od njega ostalo posvetila je debljanju.

Njenog partnera su, naime, seksualno privlačile abnormalno debele žene, pa je tako 90% njihovog zajedničkog vremena provedeno u međusobnom hranjenju. Sanjao je kako će od nje ‘napraviti’ najdeblju ženu na svijetu.

preuzmi

Patty je s nakupljenih 327 kilograma počela ovisiti o partneru, sama se nije mogla dići, kupati, pa više niti spremati hranu. Njeno četvero djece bilo je jako zabrinuto za njeno fizičko, ali i mentalno zdravlje:

“Za nas kao djecu gledati majku u takvom stanju bilo je jako bolno i uznemirujuće. Nismo mogli razumjeti zašto si dopušta takav način života samo zato što se njenom partneru to sviđa. Kao da je odustala od sebe da bi udovoljila njemu.”

Napokon, nakon 10 zajedničkih godina odlučila je prestati živjeti mučnim životom i ostavila partnera. 13 000 kalorija dnevno zamijenila zdravom hranom i vježbanjem. Sa 327 kilograma ‘pala’ je na  230 i svjesna je kako je čeka još mnogo posla, ali sretna što napokon ima kontrolu nad vlastitim životom:

“Polako sam umirala. Shvatila sam da radim neke stvari samo kako bih zadovoljila druge. Nikada se ranije nisam bojala smrti, o tome nisam razmišljala postajući sve deblja i deblja. Kada sam dotakla dno i kada više nisam mogla otići u kupaonicu bez pomoći, pomislila sam da neću moći biti tu za moju djecu i unuke. Nemojte dozvoliti da vas partner kontrolira i nemojte mu u svemu udovoljavati. Gledajte na posljedice, ja sam zbog toga zamalo otišla u smrt.”

20151127_obesewomanloses108kg_screengrabs

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here