Vatrogasci prepilali automobil kako bi izvukli unesrećene iz odvodnog kanala

2461

U nedjelju, 1. rujna oko 5.20 sati, dogodila se stravična prometna nesreća u Hrastju kojoj je preminulo dijete, a teško su ozlijeđeni 38-godišnjakinje i drugo dijete putnik i 44-godišnjak.

Muškarac je upravljao osobnim automobilom marke VW Golf kolnikom Ulice Hrastje u smjeru sjevera, te je dolaskom do kućnog broja 30 skrenuo ulijevo i sletio u odvodni kanal i udario u metalno-drvenu ogradu i betonski stup.

38-godišnjakinji i teško ozlijeđenom dijetetu pružena je liječnička pomoć u KB Dubrava, dok je teško ozlijeđeni 44-godišnjak u KBC-u Zagreb.

VEZANE VIJESTI
NOVSKA Autom naletio na dijete

Vozač je pri slijetanju pokušao otvoriti vrata automobila, no bez pomaka. Vatrogasci su stigli na mjesto nesreće još dok je muškarac bio pri svijesti.

Dok su vatrogasci nastojali izvući unesrećene, mušarac je zazivao ženino ime. Da bi liječnik došao do njih, vatrogasci DVD-a Sveti Ivan Zelina morali su, skinuti prozore, razrezati vrata i krov Volkswagen Golfa.

Vatrogasci su izašli na teren s navalnim vozilom Zelina 110 i šest vatrogasaca te kombijem s četiri vatrogasca. Rezali su lim i izvlačili četvero ljudi uz pomoć hitne medicinske službe. Njihov zapovjednik Kristijan Košćec, potvrdio je kako im je to bila jedna od težih intervencija u zadnje vrijeme.

VEZANE VIJESTI
Vozačica automobila poginula u sudaru kod Grubišnog Polja

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here