Vatrogasci prepilali automobil kako bi izvukli unesrećene iz odvodnog kanala

2455

U nedjelju, 1. rujna oko 5.20 sati, dogodila se stravična prometna nesreća u Hrastju kojoj je preminulo dijete, a teško su ozlijeđeni 38-godišnjakinje i drugo dijete putnik i 44-godišnjak.

Muškarac je upravljao osobnim automobilom marke VW Golf kolnikom Ulice Hrastje u smjeru sjevera, te je dolaskom do kućnog broja 30 skrenuo ulijevo i sletio u odvodni kanal i udario u metalno-drvenu ogradu i betonski stup.

38-godišnjakinji i teško ozlijeđenom dijetetu pružena je liječnička pomoć u KB Dubrava, dok je teško ozlijeđeni 44-godišnjak u KBC-u Zagreb.

Vozač je pri slijetanju pokušao otvoriti vrata automobila, no bez pomaka. Vatrogasci su stigli na mjesto nesreće još dok je muškarac bio pri svijesti.

VEZANE VIJESTI
Pula: u teškoj nesreći dvije osobe poginule, četiri teže i dvije lakše ozlijeđene

Dok su vatrogasci nastojali izvući unesrećene, mušarac je zazivao ženino ime. Da bi liječnik došao do njih, vatrogasci DVD-a Sveti Ivan Zelina morali su, skinuti prozore, razrezati vrata i krov Volkswagen Golfa.

Vatrogasci su izašli na teren s navalnim vozilom Zelina 110 i šest vatrogasaca te kombijem s četiri vatrogasca. Rezali su lim i izvlačili četvero ljudi uz pomoć hitne medicinske službe. Njihov zapovjednik Kristijan Košćec, potvrdio je kako im je to bila jedna od težih intervencija u zadnje vrijeme.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here