Dio učenika OŠ Vukovina ide na online nastavu

268
Foto: Pixabay ilustracija

Iz Osnovne škole Vukovina izvijestili su o prelasku viših razreda na online nastavu radi povećanog broja pozitivnih učenika i razreda u samoizolaciji.

Poštovani učenici i roditelji,

obavještavamo vas da će učenici od 5. do 8. razreda matične škole od 1. do 9. prosinca 2020. imati nastavu na daljinu zbog povećanja broja pozitivnih učenika i razreda u samoizolaciji. Učenici će se u školu vratiti 10. prosinca 2020.

Nastava će se odvijati u realnom vremenu preko platforme Teams prema trenutno važećem rasporedu za nastavu.

Učenici od 1. do 4 razreda matične škole te svi učenici područnih škola nastavu će imati u školi, stoji u objavi koju potpisuje ravnatelj Damir Bedić, mag. cin.

1 COMMENT

 1. Bože pomozi .., koliko izdajica ima Hrvatska .

  – Bravo !
  Svima je puna kapa ovog ludila. Eksperimenta, perfektno osmišljenog, temeljenog na laži i profiterstvu koje cvjeta, ali, samo za neke. Testiranje koje se provodi nepouzdanim testovima, u sve većem broju, luđačkom brzinom , kao na natjecanju na olimpijadi, vode državu u ponor. Što slijedi, čipiranje?
  U Njemačkoj liječnici okupljeni pod imenom Aerzte-fuer-aufklaerung prikupilo je više od 10.000 potpisa širom Njemačke. Pozivaju se na liječničku zakletvu, sudjeluju na prosvjedima i glasno zastupaju stav da je korona PREVARA.
  Kako gledate u oči svojoj rođenoj djeci? Meni je neugodno! A vama?
  Znate što je u svemu najtragičnije? Vašim dolaskom na čelo države, preuzimanjem Vlade, osobno sam bila zadovoljna. Ako ne vjerujete pitajte vlastitog oca, mog nekadašnjeg profesora. Osobno sam mu čestitala.
  Koja obmana. Kriva procjena i prevara.
  Vrijeme je da shvatite da smo mi građani Republike Hrvatske živi ljudi. Narod koji teško pati i trpi, vašu i vaših puzajućih poslušnika, nečuvenu torturu. Odrađivanje dobro plaćenih poslova za vaše nalogodavce.
  https://www.logicno.com/politika/otvoreno-pismo-predsjedniku-vlade-republike-hrvatske-andreju-plenkovicu.html?fbclid=IwAR3zsBXRT_QHDeWlbbcFv1EF4S1Uy8b7AUysD-zP3iXR0w7M66NilruX7f8

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here