Dolaskom do naplatnih kućica polukružno se okrenula i nastavila kretati u suprotnom smjeru

Na autocesti A4 u suprotnom smjeru prouzročila prometnu nesreću

112

U nedjelju, 11. travnja, oko 12.15 sati, 66-godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom marke Opel Corsa zagrebačkih registracijskih oznaka, a kretala se autocestom A4 u smjeru sjevera gdje se dolaskom do naplatnih kućica Sveta Helena polukružno okrenula i nastavila kretati u suprotnom, odnosno zabranjenom smjeru desnom prometnom trakom u smjeru juga.

Dolaskom do 89 km udarila je vozilom u bočni dio osobnog automobila marke VW Golf zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 53-godišnjak, a koji ju je pokušao izbjeći budući mu je dolazila u susret, a nakon čega je prednji desnim dijelom automobila naletio na priključno vozilo slovenskih nacionalnih registarskih oznaka s teretnim vozilom marke Mercedes riječkih registarskih oznaka kojim je upravljao 36-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, obavijestili su iz Policijske uprave zagrebačke.

Tijekom prometne nesreće nije bilo ozlijeđenih osoba, a 66-godišnja vozačica je zaustavljena na čvoru Kosnica, nakon čega je uhićena i privedena na kriminalističko istraživanje. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičena će biti u zakonskom roku predana pritvorskom nadzorniku zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela  obijesne vožnje, a kaznena prijava podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu, dodali su iz policije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here