Domagoj Lovrić: “Zdravo domoljublje je pretpostavka društvenog djelovanja. Ne postoji Amerikanac koji nije domoljub!”

595

Domagoj Lovrić kao kandidat Domovinskog pokreta za župana Zagrebačke županije bio je naš gost u emisiji “Kandidatura”. 

Njegovo nedavno obraćanje uoči objave kandidaturom započeo je riječima svojih roditelja pa smo i mi započeli emisiju tako; “Uči sine, u radu je spas, tko radi taj i vrijedi…” Koliko je gospodin Lovrić naučio kroz život, skupio iskustva i može li biti novi župan Zagrebačke Županije tek ćemo vidjeti.

“Ja kao novo lice u politici, koji se tu pojavio, ajmo reći od nikuda, sam došao upravo da pokažem da postoje odgovorni ljudi koji žele nešto napraviti u društvu, a na dobrobit svih”, u prvim minutama emisije kazao nam je g. Lovrić.

Želi povezati županiju i gradove u jedno sinergijsko djelovanje, a u gospodarstvu naglasak stavlja na OPG-ove te ih kao takve želi povezati s vrtićima i školama, kako bi upravo oni zdravo hranili našu djecu.

Smatra se domoljubom te navodi kako je kod nas u Hrvatskoj taj pojam “Domoljub” malo izopaćen, g. Lovrić još dodaje, izokrenut. “Ja kao Hrvat volim svoju zemlju!”, kazao nam je.

Također u svojem obraćanju gledateljima, točnije, mogućim biračima, naglašava kako vlast pripada narodu.

Koje smo još konkretne teme spominjali, koje su vizije g.Lovrića, sve to možete pogledati u emisiji koju vam ovdje donosimo u cijelosti:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime