Dumbović u sklopu Reformista u Sisku predstavio kandidatkinju za županicu

Osvrnuo se i na problem nedovoljno radnih mjesta na tom području

548

Petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović (Reformisti) rekao je kako je bilo nereda u dodjeli humanitarne pomoći građanima Petrinje. Najavio je i jasne kriterije za budućnost te ponovno ustvrdio da su napadi na njegov rad dio predizborne kampanje za lokalne izbore Mosta i HDZ-a.  Osim toga, predstavio je i kandidatkinju Reformista za županicu Sisačko-moslavačke županije Adelinu Ivković.

Dodao je kako misli da je Sisačko-moslavačka županija zapostavljena na način koji nije korektan te da ima osjećaj kako će Sisak ostati samo statika što ne želi da se dogodi.

Rekao je kako je sada očito problem osigurati 50 do 100 milijuna kuna interventne pomoći za gospodarstvenike koji su temelj za razvoj i budućnost.

Na pitanje za kandidatkinju Ivković je li svjesna kako u Sisačko-moslavačkoj županiji trenutno postoji velik broj problema rekla je da je spremna na sve postojeće izazove te kako vjeruje da će ih uspješno riješiti. Navela je kako je svjesna da je položaj žena i dalje potplaćen i da nije u potpunosti ravnopravan u odnosu na muškarce. Upravo je uvođenje jednakosti navela kao glavni cilj svoje jednakosti, a dodala je i kako će nastojati osigurati čim više radnih mjesta kako bi građani mogli ostati na svojim područjima.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime