Financijska potpora udrugama iz područja socijalne skrbi

420 tisuća kuna za projekte i programe četiri udruge s područja Sisačko - moslavačke županije

569

420 tisuća kuna iznos je koji je Sisačko-moslavačka županija i ove godine dodijelila za programe četiri udruge iz područja socijalne skrbi.

Ugovore o izravnom financiranju s predstavnicima udruga iz područja socijalne skrbi potpisao je sisačko – moslavački župan Ivo Žinić koji je istaknuo kako će ovim financijskim potporama korisnici lakše ostvarivati svoje programe, koji su dragocjena nadopuna djelatnosti institucija u području socijale.

„Ukupno dodjeljujemo 420 tisuća kuna. Mislim da će ova sredstva, uz sve ostalo što radimo, pridonijeti da te ranjive skupine našeg društva doista mogu funkcionirati i da ćete kroz njih pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija. Čestitam na svemu onome što radite, a Sisačko-moslavačka županija će vam i dalje biti partner i vjerujem da ćemo vam u budućnosti moći dati izdašnija sredstva, ali sukladno mogućnostima, ovo je ono što je u ovom trenu realno. Želim da svakako i da nastavite s vašim programima“, kazao je župan.

Centru za žene Adela dodijeljeno je 170 tisuća kuna, Udruga slijepih Sisačko-moslavačke županije dobila je 50 tisuća kuna, Crvenom križu Sisačko-moslavačke županije dodijeljeno je 100 tisuća kuna, a isti je iznos, 100 tisuća kuna dobila i Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije. U ime potpisnika zahvalila se predsjednica Centra za žene Adela Senka Filipović.

„U ime svih potpisnika, zahvaljujem se Županiji i županu Ivi Žiniću na velikoj podršci i financijskoj potpori koju nam pružate sve ove godine, na razumijevanju za kritične situacije u kojima se svi mi često nalazimo zbog teške situacije u našoj zemlji. Puno hvala na pomoći, suradnji i razumijevanju“, poručila je Filipović.

Župan je na kraju izrazio uvjerenje kako će dodijeljena sredstva poslužiti svrsi, uz nadu kako će u budućnosti moći i izdašnije pomoći udrugama.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here