Firma HERZOG KRAFT j.d.o.o traži radnike za rad u Njemačkoj

Napredovati možete već drugi mjesec nakon potpisivanja ugovora

617

Firma HERZOG KRAFT j.d.o.o., Samobor, traži za firmu Höffner DE, radnike koji su ujedno i vozači, za montažu namještaja, za rad u Njemačkoj.

Svaki zainteresirani kandidat mora donijeti:

1. Potvrdu o hrvatskom državljanstvu

2. Potvrdu sa Suda o nekažnjavanju i da se protiv njega ne vodi krivični postupak

3. Kopiju vozačke dozvole – obavezno B kategorija – C i CE , KOD 95 su veliki plus

4. Kopiju tekućeg računa na koji će biti isplaćena plaća

5. Potvrda o Prebivalištu koje mora biti u HR

1. FAZA

Kandidati koji su se odlučili, potpisuju Ugovor o radu s firmom HERZOG KRAFT j.d.o.o., u kojoj će biti prijavljeni na minimalnu plaću, /cca 400,00 eura u kunskoj protuvrijednosti/ na 3 mjeseca ovisno o kategorijama koje imaju, bit će smješteni u kuću u Samoboru, s ostalim kandidatima, gdje će pohađati tečaj njemačkog jezika i auto-školu, kao i tečaj stolarstva.

Za to vrijeme plaćen im je tečaj, auto-škola, smještaj, tečaj stolarstva.

2. FAZA

Nakon položenih ispita i dobivanja kategorija, kandidat potpisuje Ugovor o radu s firmom Höffner na godinu dana, koji je preveden na hrvatski jezik od ovlaštenog sudskog prevoditelja.

Po dolasku u Njemačku – počinjete raditi u timu koji ima tri čovjeka, dostavu i montažu namještaja. Svi članovi tima moraju imati kategorije za kamion i kamion s prikolicom.

Prvi mjesec ste 3. čovjek u kamionu, na vama je hoćete li napredovati ili ne.

Godišnji odmor se dogovara na mjestu. Kolektivni GO je od 23.12. – 27.12. i od 31.12.-07.01.

Gradovi u koje možete biti poslani su München, Fürth, Hamburg, Kassel, Köln, ali i ostali sve prema potrebi poslodavca.

Po dolasku u Njemačku vas čeka smještaj, u kojem ste smješteni s kolegama s posla i stan vam je plaćen prva 2 mjeseca. Nakon toga možete ili ostati i plaćati cca 450,00 eur/mj s režijama ili otići u svoj stan.

Plaća: prva 3 mjeseca dok traje obuka – 2068,00 eur brutto. Plus 6,00/EUR dnevno po danu koji radite. Sve u vezi plaće i poreza i klase po kojoj bi bili prijavljeni, ćete pitati na sastanku s predstavnikom firme Höffner. Ovisi jeste li samac ili oženjen te broj djece. Napredovati se može već i drugi mjesec, ako se pokažete radišnim i naučite još bolje njemački jezik, koji ćete i u Njemačkoj imati organizirano od strane firme Hoffner.

Ako ste zainteresirani, javite se obavezno na mail, pošaljite broj telefona i mi ćemo vas kontaktirati i dogovoriti sastanak.

Mail: [email protected]

Mob: 098/1664549 Mario

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime