FOTO Dječjem vrtiću Petrinjčica pristigla hvale vrijedna donacija

358

Dječjem vrtiću Petrinjčica u objektu Izvor pristigla je vrijedna donacija likovnog materijala koje su prikupili roditelji i djeca Dječjeg vrtića Didi, zajedno s ravnateljicom Karmen Pavlic te Dječjeg vrtića Čarobna šuma s ravnateljicom Anom Preloščan.

Zamjenik gradonačelnice Grada Petrinje Ivan Prskalo poručio je kako je Grad Petrinja još jednompokazao svoje veliko srce.

-Znamo da je ulaganje u djecu ulaganje u jedinu isitnsku hrvatsku budućnost. Uvijek i sami kao Grad pružamo brojna sredstva, ali je isto tako svaka pomoć dobrodošla, poručuje zamjenik gradonačelnice pojašnjavajući kako se u tom segmentu pomoć ne odnosi samo na materijalno već i na podršku i potporu koje ukazuju da Petrinja nakon potresa nije zaboravljena.

Prskalo je pojasnio kako je posebno radostan kada vidi da Petirnja nije zaboravljena i da se pomoć nesebično pruža, a dodao je i kako je Petrinja danas najbogatiji grad na svijetu.

Karmen Pavlic, ravnateljica i osnivačica vrtića, poručuje kako vrtić raspolaže sa preko tisuću djece.

Ravanteljica pojašnja kako su ovom gestom nastojali djecu odmaknuti od razmišljanja o potresu i vratiti osmijeh na lice.

-Ne želimo da djeca ni ovaj vrtić budu zaboravljeni. Nadamo se da ćemo imati priliku i na proljeće sakupljati s našim roditlejima potrebite stvari kako bi ponovno djeci mogli dati nove donacije jer ne smijemo zaboraviti što se do sada dogodilo, ne samo u potresu, već i u povijesti, a ovaj grad ima jednu posebnu i tešku povijest, pojašnjava Pavlic.

Antonija Bodiš odgajateljica i voditeljica vrtića Didi, pojasnila je kako se nada da će ovom donacijom barem malo olakšati odgojno-obrazovni rad dječjeg vrtića.

 

 

 

 

 

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime