FOTO Izbio požar tijekom sanacije cjevovoda u Zagrebu, ozlijeđene osobe

125
01.06.2022., Zagreb - Nakon puknuca vodovodne cijevi u Frankopanskoj ulici prilikom sanacije bager je probio plinsku cijev te je izbio velik pozar. Bagerist je ozlijedjen i hitno prevezen u bolnicu. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Požar tijekom sanacije puknuća cjevovoda izbio je u Frankopanskoj ulici u središtu Zagreba jučer navečer, pri čemu je opečen vozač bagera.

HRT je izvijestio, pozivaći se na JVP Zagreb, kako je bager tijekom radova pogodio plinsku cijev pri čemu se zapalio plin. U jednom trenutku plamen je bio viši od 10 metara.

Bilo je zatraženo i isključenje struje jer su pregorjele tramvajske žice, koje su pale na pod i došlo je do velikog iskrenja.

01.06.2022., Zagreb – Nakon puknuca vodovodne cijevi u Frankopanskoj ulici prilikom sanacije bager je probio plinsku cijev te je izbio velik pozar. Bagerist je ozlijedjen i hitno prevezen u bolnicu. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Vatrogasci su izvijestili i da je Hitna preuzela vozača bagera koji je ozliojeđen opeklinama.

Zbog puknuća cjevovoda bez vode je dio potrošača u Frankopanskoj ulici, izvijestili su ranije tijekom dana iz Zagrebačkog holdinga. Opskrba pitkom vodom osigurana je autocisternom.

Zbog puknuća cijevi prekinut je tramvajski promet tom ulicom. Sanacija puknuća trebala bi završiti poslije ponoći.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime