FOTO KK Glina na gostovanju u Šibeniku

270
KK Glina

Mladi košarkaši iz Košarkaškog kluba Glina krajem prošle godine organizirali su humanitarnu aukciju za novi početak glinske košarke nakon razornog potresa. Od sakupljenih sredstava  na aukciji po prvi put kupljena je sportska oprema djeci te su dogovoreni izleti i sportska druženja.

KK Glina

Mali košarkaši iz Gline svoje putovanje ovog vikenda započeli su u Splitu gdje su na splitskim Gripama bili gosti Košarkaškog kluba Adriatic Split kojeg vodi proslavljeni hrvatski košarkaš Bruno Šundov.

Prije same utakmice za veliku većinu dječaka ovo je bila prilika da prvi put vide Split, a na poziv sportskog novinara Zdravka Reića posjetili su i Kuću slave Splitskog športa gdje ih je dočekao i zlatni vaterpolo olimpijac Deni Lušić.

Nakon utakmice uslijedilo je zajedničko fotografiranje te posjet Žutom salonu.

U nedjelju ujutro glinski mališani obišli su i Šibenik gdje su uoči utakmice sa Školom košarke Dražen Petrović, imali priliku osjetiti Draženov košarkaški duh te se fotografirati kraj njegovog kipa.

Kao i nakon utakmice sa Splitom uslijedilo je kratko druženje te su predstavnici KK Glina domaćinima uručili prigodne poklone.

KK Glina

Naravno rezultat ove priče je prijateljstvo između djece iz potresom pogođenog Grada i dalmatinske dice.

KK Glina

 

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime