FOTO Na Izletištu Mlađan, uz bogat program ‘Božićne bajke’, ove zime natkriveno klizalište

180

U Ladini je jučer postavljeno natkriveno klizalište, a Izletište Mlađan ove godine priprema posebnu Božićnu bajku na bajkovitoj lokaciji uz šumu i jezero, a naravno sve će popratiti i bogat program tijekom prosinca.

Svečano otvorenje manifestacije održano je sinoć, a manifestaciju je otvorio načelnik Tomislav Okroša.

-Hvale vrijedna inicijativa obitelji Mlađan uz dobru gastronomsku ponudu i klizalište vjerujem kako će privući brojne posjetitelje, govori nam je načelnik Tomislav Okroša te dodaje kako je Općina za više od 400 djece osigurala i pohađanje škole klizanja.

Članovi Klizačkog kluba Medo izveli su bajku na ledu, Alisu u zemlji čudesa, a za goste je tu bio i bogat glazbeni program u izvedbi dua Irme i Jana.

-Željeli smo zaokružiti cijelu ovu priču s voćnjacima koju je pokrenuo naš pokojni otac, da bi brat i ja sada sve zaokružili otvaranjem izletišta. Uspjeli smo uz pomoć EU fondova izgraditi ovu našu priču, govori nam Josip Mlađan te najavio bogatu gastronomsku ponudu koju ćete moći kušati na izletištu.

-U ponudi imamo sarmu, kobasice sa zeljem, buncek sa zeljem, kuhano vino, brojne specijalitete od jabuke, gdje bih naročito izdvojio jabučni kuhanac u koji cimet, grejp i limun, a u alkoholnoj varijanti dodajemo i malo gina, dodaje Josip.

-Ovo je samo mali djelić onoga što se u Dubravi očekuje u ovo blagdansko vrijeme, u kojem sudjeluju brojne dubravske udruge koje pripremaju programe za adventske vikende koji nam dolaze, zaključuje načelnik Općine Dubrava Okroša.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime