FOTO Obilježeno četiri godine uspješnog i kvalitetnog rada Udruge sv. Agata Glina

Udruga broji 130 članica

254

Udruga sv. Agata Glina proslavila je u četvrtak, 9. veljače 4. godišnjicu uspješnog rada.

Obljetnici su nazočili brojni donatori, suradnici, partneri u projektima, prijatelji Udruge, a podršku je pružio i gradonačelnik Grada Gline Ivan Janković, istaknuvši kako je riječ o udruzi vrlo značajnoj za Grad:

“Projekte koje provodi udruga, nešto i u partnerstvu s Gradom, ali i na europskim razinama – projekti iz Europskog socijalnog fonda, to je svakako jedan jako dobar primjer u gradu Glini na koji način se mogu velike stvari raditi u malom gradu. Također, Udruga Sveta Agata pomaže ženama oboljelima od raka i to je sigurno uz sve ono dobro i humanitarno volontersko što Udruga radi jedan plemenit cilj koji postiže jer pomaže najpotrebitijima u našem društvu.”

Predsjednica Udruge dr. Sanja Štingl Vlašić, spec.gin. istaknula je da Udruga uspjeh prije svega duguje brojnim aktivnostima koje provodi:

“Zamišljeno je ovo druženje kako bismo prezentirali svoj rad i kako bismo razmijenili i iskustva i kako bismo još unaprijedili ono što radimo. Cilj našeg rada, kvalitetnog rada je pomoć onkološkim bolesnicima na području grada Gline, prepoznati njihove potrebe, prepoznati njih, u kakvim životnim situacijama se nalaze, otvoriti im svoju dušu, pružiti im ruku i da one same prepoznaju u nama da nađu ono što im u tom trenutku nedostaje. Večeras smo svi radosni jer su se zaista uspjeli okupiti u Glini i bio je to lijepi događaj i uz naše sponzore koji su uvijek tu da nas podrže, koji isto imaju afiniteta prema onome što mi radimo i kako funkcioniramo. Uz tu veliku podršku i Grada Gline i Županije i svih naših partnerskih institucija i suradnika, to su aktivnosti koje mi radimo i mislimo da imamo snage i energije, da ćemo biti još kvalitetnije i bolje.”

Udruga ima 130 članica, onkoloških pacijentica i onih koje to nisu, koje izrazito cijene zajedništvo, uvažavanje i toleranciju i dokle god se budemo međusobno uvažavale, tolerirale i imale ovakav isti kvalitetan cilj,  mislim da ćemo fukcionirati ovako kvalitetno, naglasila je dr. Štingl Vlašić.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime