FOTO Održani 26. sportski susreti umirovljenika Zagrebačke županije

Župan Stjepan Kožić svečano otvorio susret umirovljenika i označio početak igara

218

Danas se na Trgu Franje Tuđmana u Zaprešiću s početkom u 9:00 sati održalo svečano otvorenje 26. sportskih susreta umirovljenika Zagrebačke županije.

U ime Zagrebačke županije otvorenju je bio nazočan i župan Stjepan Kožić, gradonačelnik Zaprešića Željko Turk, predsjednik gradskog vijeća Grada Zaprešića Matija Teur, načelnik Luke Darko Kralj te mnogi još.

U ime Udruge posebna zahvala uručena je gradonačelniku što je omogućio održavanje hvale vrijednog događaja, ali i srednjoj školi u čijim prostorima je organiziran događaj.

Gradonačelnik Zaprešića poručio je da današnje i sutrašnje druženje prođe u pravednoj i sportskoj atmosferi. Unaprijed je čestitao onima koji su se odlučili uključiti, ali još više je čestitao onima koji su unatoč tome što neće osvojiti nagrade odlučili uložiti trud u veliko događanje kao što je ovo.

Također je dodao kako su mještani Zaprešića ono što je učinilo grad posebnim i uspješnim te kako je njihov rad i trud utkan u sam grad.

Predsjednik zajednice udruge umirovljenika Zagrebačke županije Josip Jakopać naveo je kako su jednu godinu nažalost izgubili dolaskom pandemije zbog čega mu je sada posebno drago što se ovaj događaj napokon održava.

Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić imao je čast svečano otvoriti igre i proglasiti početak događanja, a prije toga kazao je kako se raduje ponovnom okupljanju nakon prošlogodišnjeg otkazivanja događaja.

Također se zahvalio svima koji su sudjelovali u razvoj i poboljšanja funkcioniranja kako cijele županije tako posebice Grada Zaprešića.

Prema statistici naveo je podatak kako je u proteklih deset godina izdvojeno 12 milijuna kuna za razne programe umirovljenika u razne svrhe, a dodao je kako će se to činiti i dalje i kako će se i dalje voditi računa o ulaganjima u potrebite svrhe.

Podsjetio je i na rast mirovina zahvaljujući odluci Vlade ukazujući na pojačanu brigu o umirovljenicima.

Inače, ovogodišnje Susrete umirovljenika Zagrebačke županije organizira Zajednica udruga umirovljenika Zagrebačke županije i Udruga umirovljenika grada Zaprešića.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime