FOTO Otvorenje Centra novog života točno devet mjeseci nakon potresa

U novootvorenom centru nudi se bogat spektar sadržaja, a djelomično je otvoren i Poduzetnički centar

385

Točno devet mjeseci nakon razornog potresa koji je 29. prosinca pogodio područje Petrinje i okolice na Sajmištu u Petrinji se otvorio Centar novog života.

Na otvaranju novog centra, koji će sigurno uvelike olakšati živote brojnim Petrinjcima, ali i unijeti razonodu u njihov život, bila je prisutna i gradonačelnica Grada Petrinje Magdalena Komes.

Gradonačelnica je poručila kako je sretna što su na koncu uspjeli u sklopu Grada prikupiti dovoljno sredstava kako bi se završio ovaj prekrasni centar.

-Prvi poduzetnici otvaraju svoja vrata, neizmjerno su sretni. Razgovarala sam čitavo ovo vrijeme s njima i davala im nadu i vjeru da će ipak biti otvoreno, koliko god su bili zbog svih okolnostima u lošim situacijama, poručuje gradonačelnica Petrinje.

Novi centar dobio je i simbolično ime koje mu u potpunosti pristaje jer je doista centar u kojem će se odvijati i graditi novi život. Iz središta Petrinje sve je prebačeno upravo ovdje, gdje će mještani sada moći obavljati razne poslove, kupovinu, ali i jesti te mnogo toga još.

 

Poduzetnički centar, vjeruje gradonačelnica, bit će motivacija i ostalim poduzetnicima, koji još nisu smješteni u prostore Centra novog života, da vjeruju kako obnova dobro napreduje te kako brojne mogućnosti i dalje postoje, kako za nastavak poslovnog života, tako i za ostvarenje vrhunskih poslovnih rezultata.

Međutim, još uvijek se čeka potpuni dovršetak Poduzetničkog centra, ali kako kaže gradonačelnica, rokovi ovise o izvođačima radova. Također je poručila da je zasada bitno da je barem dio Poduzetničkog centra otvoren, te da se nada da će uskoro biti otvoren u cijelosti.

U sklopu poduzetničkog centra svoja vrata otvorio je i DM čija poslovnica, koja se nalazila u samom centru Petrinje, je u potresu potpuno uništena.

 

Nova poslovnica raspolaže svim potrebnim sredstvima te nudi sve ono što se nudilo i u prijašnjoj DM poslovnici, a povodom današnjeg dana i svečanog otvorenja, svim kupcima osigurane su i posebne pogodnosti i popusti.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime