FOTO Skupština VZ Grada Petrinje u Nebojanu

80

Vatrogasna zajednica Grada Petrinje sinoć je održala redovnu izvještajnu skupštinu u prostoru Vatrogasnog doma u Nebojanu kojoj je bila prisutna i gradonačelnica Grada Petrinje Magdalena Komes.

Gradonačelnica je pritom poručila kako su vatrogasci sami po sebi jedna odvažna ekipa koja simbolično i doslovno ‘gasi vatru’, a time je čestitala vatrogascima na nagradi koju su dobili i trudu koji su uložili u izazovnim vremenima kao što su potres, covid i druge nedaće.

Predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Petrinje Ivan Palaić kazao je kako se danas održava 28. skupština te kako do sada broje sveukupno 11 vatrogasnih društava.

-Do sada smo imali dosta različitih intervencija i to različitog tipa. Izvršeno je 887 usluga prema fizičkim i pravnim osobama i to prijevozi vode, usluge postavljanja ljestvi, razna ispumpavanja, osiguranja, pokazne vježbe i druge usluge, kazao je predsjednik Palaić.

Osim toga, Palaić je dodao kako su aktivno sudjelovali u elementarnim nepogodama, točnije u katastrofi potresa koji je značajno pogodio grad Petrinju.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime