FOTO U Općini Lekenik obilježen Dan žena

438

Međunarodni dan žena još jednom je čestitao je župan Sisačko-moslavačke županije Ivan Celjak koji je tijekom noći na području Županije obišao žene koje su radile u noćnim smjenama, a time im iskazao zahvalnost i ukazao na njihov velik značaj u društvu.

-Na ovaj način želimo poručiti ženama da smo svjesni njihove uloge u društvu, da smo svjesni da rade dva posla i da im je dvostruko teže nego muškarcima, iako to često ne priznajemo, poručuje župan Celjak.

-Znamo da su žene i domaćice, da su radnice koje rade i u privatnom i javnom sektoru, a danas je njihov dan i njima smo na usluzi cijeli dan te bi jednako tako trebali biti na usluzi tijekom cijele godine, a ne samo na današnji dan, kazao je Celjak.

Načelnik Općine Lekenik Ivica Perović također je svojim mještankama čestitao njihov dan.

-Čestitam Međunarodni dan žena, a ovo je posebna prigoda da se zahvalimo našim ženama, majkama, bakama što nas cijeli život, ne samo prate, već što su nam i podrška, a sve ono što one rade je 70 posto onoga što bismo mi trebali raditi, kazao je načelnik dodajući kako je današnji dan samo jedna od prilika da se ženama zahvali za sve ono što čine kroz život za cijelo društvo.

Ravnateljica dječjeg vrtića Lekenik Mirjana Božić poručila je kako joj je, prije svega kao jednoj majci i ženi, a potom i kao ravnateljici, drago da je povodom ovog dana došao i župan i načelnik koji prepoznaju ulogu i važnost žene u današnjem društvu.

-Lijepo je čuti barem na ovaj dan cijeli svijet, pa tako i naša županija, prizna koliko smo vrijedne i požrtvovne, a tako misle sve žene, kako u Hrvatskoj, tako i u našoj županiji, zahvalila se ravnateljica.

Svi zajedno su ukazali na to kako je važnost svake žene iznimno velika tijekom cijele godine, a ne samo na današnji dan, no današnjim danom podiže se svjesnost o ulozi žene na jednu posebnu i višu razinu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime