FOTO U Petrinji započela obnova brojnih prometnica

604

U Petrinji je u tijeku izvođenje brojnih radova kojima se nastoje sanirati i obnoviti mnoge prometnice, a time će se ujedno podići i kvaliteta infrastrukture na višu razinu.

Radovi se izvode na Ulici Ive Maline, Šetalište Vatroslava Lisinskog, Ulica Matije Mesića do raskrižja s Ivana Lučića,  Ulica Slavoljuba Kostinčera, Ulica Gustava Bolteka, Ulica Ivana Lučića.

Gradonačelnica Magdalena Komes, s predstavnicima tvrtke Strabag, obišla je jutros početak radova na lokaciji Šetalište Vatroslava Lisinskog, s početkom u Ulici Matije Mesića.

-Dočekali smo početak radova na sanaciji cesta koje su u nadležnosti Grada Petrinje. Znam da su građani bili nestrpljivi, a ovo je početak radova i završetak onog dijela koji je obuhvaćao pripremu dokumentacije, razgovora, pregovora, raspisivanja natječaja i tako dalje. Započinjemo s izgradnjom cesta koje su bila boljka unazad nekoliko godina, kazala je gradonačelnica Komes.

Gradonačelnica je ujedno ukazala nadu u to da će građani biti zadovoljni te da će oni koji tu stanuju ili su samo u tranzitu kroz Petrinju prepoznati silan trud i rad koji je s današnjim danom započeo na petrinjskim prometnicama.

-U razgovorima smo ka rješenju nekih problema, odnosno kočnica koje usporavaju obnovu i vjerujemo da će razdoblje obnove biti što kraće, dodala je gradonačelnica.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime