FOTO U stanu na Jarunu skrivao preko pet kilograma droge

Obavljenom pretragom stana pronađen amfetamin, marihuana te oprema za vaganje i pakiranje droge

180
PU zagrebačka

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, izvijestili su tako iz PU zagrebačke.

PU zagrebačka

Sumnja se da je protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, s ciljem daljnje preprodaje, na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine amfetamina i marihuane koju je potom skrivao, vagao i prepakiravao u stanu na području Jaruna, nakon čega je drogu preprodavao na nezakonitom tržištu.

PU zagrebačka

Naime, policijski službenici su svoju sumnju da osumnjičeni preprodaje drogu potvrdili tako da su na temelju naloga suda obavili pretragu stana na Jarunu s kojim se koristi osumnjičeni u kojem su pronašli ukupno 304 grama amfetamina pakiranog u tri paketa, 4725,2 grama marihuane pakirane u 21 paket, dvije digitalne vage, opremu za pakiranje te određeni novčani iznos za kojeg se sumnja da potječe od preprodaje droge, dodaju iz policije.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime