FOTO U Zelenoj dolini održava se 10. jubilarna utrka prvenstva Hrvatske u motocrossu

1332

I ove godine na stazi „Zelena dolina“ kod Hrvatskog Čuntića u organizaciji MCK „Petrinja“ a pod pokroviteljstvom Grada Petrinje i Petrinjskog sportskog saveza održava se 10. po redu, jubilarna motocross utrka otvorenog prvenstva Hrvatske u motocrossu.

U ime domaćina i glavnog sponzora, Grada Petrinje, utrku je otvorio Darinko Dumbović, gradonačelnik Grada Petrinje i saborski zastupnik, koji je ovom prigodom naglasio: „Drago mi je da vas mogu pozdraviti u svoje osobno ime, u ime predsjednika Hrvatskog motociklističkog saveza sa iskrenim željama i vjerom i nadom da će današnje naše sportsko moto druženje proći u najboljem redu, da ćemo svi skupa uživati u predivnoj Zelenoj dolini, ispod Hrastovačke i Zrinske gore koja pokazuje svoju ljepotu i gostoprimstvo i koja pokazuje da ima vrijedne, drage ljude, da ima ustvari dobre primjere kao što je to naš Joža Barić, ovdje doajen i ja ga ovom prilikom ne samo pohvaljujem nego ga pozdravljam jer jedan čovjek u životu čini razliku. Zahvaljujem se također Hrvatskom motociklističkom savezu i njegovom predsjedniku te svim dragim ljudima koji su ovdje.

Ovdje pogotovo treba reći veliko hvala ovim mladim natjecateljima, oni koji su puni adrenalina, oni koji jednostavno žele pokazati koliko su hrabri, koliko su odvažni da „polete“ ovom jednom od najboljih staza u Hrvatskoj. Grad Petrinja i ja kao gradonačelnik, sa svojim najbližim suradnicima, dati ćemo sve od sebe da svake godine dižemo veći ljestvicu i da budemo dobri domaćini ne samo adrenalinskog sporta nego svega onoga što grad čini gradom i da iskoristimo prekrasne ljepote i da budemo uvijek dobri domaćini kao poznati Petrinjci koji imamo u sebi ono što je najvažnije – gostoprimstvo.

Hvala vam, želim da danas svi prođete kroz cilj, nije važno tko će pobijediti važno je da ovdje promoviramo sport i zajedništvo i još jednom u ime predsjednika moto kluba i svoje ime otvaram ovu trku sa vjerom i željom da će sve dobro proći.“

Izvor: FB Rad za naš grad

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here