FOTO Vrtić Petrinjčica slavi 65. rođendan

134

Povodom proslave 65. rođendana Dječjeg vrtića Petrinjčica danas se, kao i cijelog tjedna, u vrtiću slavilo te su realizirani brojni programi.

Objekt Sunce obišla je gradonačelnica Grada Petrinje Magdalena Komes, a svaki put, kada se ukaže prigoda, nastojat će se obići i drugi objekti.

-Ovom prilikom čestitam našem vrtiću rođendan, kazala je gradonačelnica navodeći kako sve objekte čeka još puno godina rada.

-Neprestano se radi na tome da se povećaju standardi i da naša djeca budu u što boljim standardima, dodaje Magdalena Komes.

Isto tako, pojasnila je kako se danas potpisuje ugovor kojim će započeti radovi u centralnom objektu Petrinjčica te smatra kako će to biti jedna zaista kvalitetna nadogradanja koja će omogućiti upis još većeg broja djece.

Ravnateljica vrtića Nataša Vidović pojasnila je kako epidemiološke mjere i dalje ne dozvoljavaju neka veća okupljanja zbog čega su, u sklopu Dječjeg tjedna ali i Dana vrtića, provodili brojne aktivnosti.

Također, danas na dan rođendana, odgojitelji su poklanjali djeci kako bi se danas dječica osjećala posebno jer, kako kaže ravnateljica, ona su najbitniji faktor vrtića.

 

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime