Glina se pridružila paljenju svijeća za Vukovar

Uoči obilježavanja 27. godišnjice sjećanja na žrtve Vukovara u gradu Glini zapaljene su svijeće duž cijele Vukovarske ulice

605

Ovog vikenda Hrvati odaju počast gradu hrvatskih junaka, gradu heroja i ponosu hrvatske domovine. U znak zahvalnosti i suosjećanja za poginule vukovarske branitelje i za sve poginule u obrani Domovine, a uoči obilježavanja 27. godišnjice sjećanja na žrtve Vukovara u gradu Glini zapaljene su svijeće duž cijele Vukovarske ulice. Među brojnim Glinjankama i Glinjanima bio je i gradonačelnik Stjepan Kostanjević, koji je zahvalio svima koji su formirali Kolonu sjećanja i zapalili svijeću: “Žrtve ne smijemo zaboraviti jer smo platili previsoku cijenu slobode. Ovim okupljanjem i prisjećanjem na sve strahote koje su se događale u Vukovaru. I ne samo u Vukovaru! Također je veliki broj žrtava i na području grada Gline te se sjećamo i njih i svih onih koji su svoje živote položili za Hrvatsku.”

Gradonačelnik Kostanjević pozvao je i sve one koji nisu bili u mogućnosti odati počast u Koloni sjećanja da svijeće u spomen i poštovanje prema žrtvama Vukovara zapale na javnom prostoru ili na prozoru svoje kuće ili stana.

VEZANE VIJESTI
Uskoro kreću radovi popravka zvona na župnoj crkvi Bučica

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here