Gradonačelnik Grada Petrinje Darinko Dumbović je povodom Dušnog dana obišao počivališta svojih najmilijih, prijatelja, suradnika i prethodnika na gradskom groblju sv. Benedikt.

Povodom blagdana Svih svetih i Dušnog dana, Darinko Dumbović, gradonačelnik Grada Petrinje prisjetio se i zapalio svijeće svim poginulim, nestalim i umrlim hrvatskim braniteljima, Predragu Pavliću, svim prerano preminulim suradnicima te bivšim petrinjskim gradonačelnicima, Miroslavu Ebneru i Željku Nenadiću na gradskom groblju sv. Benedikt.

Gradonačelnik Dumbović poručio je kako su Svi sveti i Dušni dan posebni jer okupljaju obitelji u zajedništvu i poštovanju prema onima koji više nisu među nama:

“Ovo su zaista posebni dani u kojima se okupljaju obitelji i obilaze groblja te odaju poštovanje svojim najbližima koji su preminuli. Svi oni koji su zaslužili poštovanje nikada ne umiru za svoju obitelj, oni su njihov sastavni dio života. Posebno bih istaknuo osobe koje su obilježile Grad Petrinju kroz povijest, bivše gradonačelnike Miroslava Ebnera i Željka Nenadića. Oni su svojim radom zaslužili da im se poklonimo i kažemo veliko hvala za sve što su učinili. Građani Petrinje su jedna velika obitelj i ovi dani prilika su da se prisjetimo sugrađana koji više nisu među nama i zahvalimo im na svemu dobrome što su učinili za Petrinju.”

sdr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here