Gradonačelnik Grada Petrinje Darinko Dumbović u Maloj vijećnici primio je dvoje uspješnih petrinjskih sportaša,Svena Gavranovića, člana Košarkaškog kluba Petrinja i Dragu Miličića, petrinjskog maratonca.

Fotografija FotoBanovina.
Petrinjski gradonačelnik Dumbović čestitao je sportašima na postignutim rezultatima:” Drago mi je što vidim mladu sportsku snagu kao i one sa iskustvom. Dobar ste primjer predanosti sportu, pokazujete koliko treba vjere, snage i upornosti za uspjeh. Ostvarili ste dobre rezultate, promovirate Grad Petrinju, sportsku kulturu i zdrav život. Bez razlike na godine, čovjek može dobro izgledati, prije svega izgledati zdravo. Vaši rezultati su uvijek prisutni i postajete dobri ambasadori. Želim vam da u budućnosti imate još bolje rezultate, a da grad i naš društveni odjel bude uvijek na raspolaganju.”

Fotografija FotoBanovina.
Sven Gavranović, odličan je učenik 8. razreda iz I. Osnovne škole te marljiv i redovit polaznik treninga Košarkaškog kluba Petrinja. U lipnju ove godine na “Otvorenom prvenstvu Hrvatske”, za dječake do 13 godina, nastupajući za selekciju Sisačko – moslavačke županije bio je uvršten u idealnu petorku turnira te osvojio pehar za najboljeg strijelca prvenstva. Napomenimo kako je na prvenstvu je sudjelovalo 46 ekipa iz cijele Hrvatske: “Ove nagrade na prvenstvu koje sam osvojio su nagrade za moj rad i trud. Hvala treneru što me je trenirao 8 godina u klubu i ekipi što me bodrila na prvenstvu. Na prvenstvu je bilo puno dobrih ekipa i igrača.”

Fotografija FotoBanovina.

Petrinjski maratonac Drago Miličić koji ove godine slavi tridesetu obljetnicu karijere koju je započeo 1. listopada 1988. godine kad je nastupio na svom prvom od devet Svjetskih prvenstava u Santaderu, Španjolska, primjer je dobre prakse budućim generacijama i sportašima: “Prije sedam – osam dana proslavio sam trideset godina od svog prvog svjetskog prvenstva. 1.listopada 1988.godine bio sam prvi Hrvat koji je sudjelovao na natjecanju u Santaderu u Španjolskoj na 100 kilometara. ”

Fotografija FotoBanovina.

Gradonačelnik Dumbović zahvalio se Svenu Gavranoviću i Dragi Miličiću što su ostvarili dobre rezultate, promovirali Grad Petrinju, sportsku kulturu i zdrav život.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here