GVOZD U prometnoj nesreći tri osobe teško, a dvije lakše ozlijeđene

764

Jučer, 22. srpnja oko 15.20 sati u mjestu Crevarska Strana na području Gvozda, u prometnoj nesreći ozlijeđeno je više osoba.

Nesreća se dogodila kada je 37-godišnji vozač osobnog automobila VW Polo požeških registracijskih oznaka, ulaskom u zavoj sa svojim vozilom prešao u suprotni kolnički trak te se sudario s osobnim automobilom Mercedes karlovačkih registracijjskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 56-godišnji vozač. Nakon sudara Mercedes je odbačen van kolnika te je bočnim dijelom udario u objekt bivše željezničke postaje, dok je VW Polo ostao na kolniku. Zbog zadobivenih ozljeda obojica vozača, kao i putnice iz njihovih vozila prevezeni su u sisačku Opću bolnicu gdje je utvrđeno da su vozači lakše ozlijeđeni, dok su dvije putnice (12 i 36) iz vozila požeških i jedna (53) iz vozila karlovačkih registracija zadobile teške tjelesne ozljede koje, srećom, nisu opasne za život.

Zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu protiv 37-godišnjeg vozača VW Pola će nadležnom državnom odvjetništvu u Sisku biti podnijeta kaznena prijava.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime