HNS: Riječ je o velikom uspjehu na ovim izborima, potvrda je povjerenje građana diljem Hrv.

463

Hrvatska narodna stranka priopćila je kako je njihova stranka na lokalnim izborima potvrdila dvije gradonačelničke i šest načelničkih pozicija, čime rezultat na izborima smatraju velikim uspjehom.

“Na proteklim lokalnim izborima HNS-ovi su kandidati potvrdili dvije dodatne gradonačelničke te 6 načelničkih pozicija. Ukupno stranka u Hrvatskoj danas ima dva gradonačelnika i 16 načelnika”, stoji u priopćenju HNS-a.

Dodaju da je HNS, unatoč lošim prognozama analizitčara, potvrdio sve svoje stečene pozicije u lokalnoj samoupravi gdje god je izašao na izbore.

“Riječ je o velikom uspjehu jer na ovim izborima takvi rezultati nisu baš bili česti kod svih stranaka, usudili bi se reći i u povijesti nije zabilježeno da se unutar jedne stranke 100 posto potvrdi povjerenje građana diljem Hrvatske”, navode u priopćenju.

Predsjednika HNS-a Stjepan Čuraj navodi kako HNS po prvi puta ima gradonačelnicu u gradu Čakovcu te kako su iznimno ponosni na taj rezultat.

Smatra kako je zadržavanje pozicije gradonačelnika u gradu Lepoglavi jasan znak da građani prepoznaju njihov rad te su im dali ponovno povjerenje za nastavak.

“HNS ima i predstavnike u županijskim skupštinama u 11 županija, odnosno preko 200 izabranih predstavnika u različitim tijelima lokalne samouprave. Stranka je na proteklim lokalnim izborima opravdala povjerenje građana u onim sredinama gdje je bila na vodećim pozicijama, a stekla je i novo povjerenje. Dakle, utjecaj stranke ponovo raste na zdravim osnovama, bez utega prošlosti”, stoji u priopćenju.

Čuraj ističe kako od danas članovi HNS-a mogu ponovno biti ponosni na svoj rad, angažman i ugled u zajednici te ponosni na sam HNS.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime