HOROR u slučaju Maddie McCann, osumnjičeni za njenu otmicu i ubojstvo optužen za otmicu još jedne djevojčice

557
Foto: Pixabay

Christian Brueckner, 43-godišnjak iz Njemačke, od 3. lipnja osumnjičen je za otmicu i ubojstvo Maddie McCann.

Brueckner je policiji poznat od 2016. godine kada je kažnjen zbog zlostavljanja djece.

Iste je godine pretraženo njegovo imanje u okrugu Börde u saveznoj pokrajini Sachsen-Anhalt. Imanje je nekada bila tvornica u kojoj su se proizvodili papir i kutije. Imanje je kasnije zapušteno, zaraslo i zatrpavano smećem, a Christian je živio u starim barakama.

Policija je kopanjem pronašla životinjske kosti, ali i materijal s dječjom pornografijom, piše Bild. Radi se o snimkama zlostavljanja male djece i dojenčadi. Također, pronašli su i odjeću za djevojčice.

Nakon što je osumnjičen za slučaj McCann, Brueckner se našao pred još jednom optužbom. Istražitelji sumnjiče Bruecknera za otmicu djevojčice iz Njemačke, Inge Gehricke (5), koja je nestala u svibnju 2015. godine. Brueckner je tada u svom vlasništvu imao kuću u Neuwegerslebenu, 77 kilometara od mjesta Inginog nestanka.

Christian se trenutno nalazi u zatvoru gdje služi kaznu jer je napao i silovao Amerikanku (72) u Portugalu. U Portugalu je živio između 1995. i 2007, a tamošnja susjeda ga je opisala kao vječno ljutitog čovjeka.

Nakon što se odselio, pomogla je očistiti njegov stan. “Bilo je odvratno. Posvuda su ležale oštećene stvari. U smeću su bile perike i čudna odjeća, slična kostimima”, rekla je njegova tadašnja susjeda.

 

 

 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here