HSP AS na Pantovčaku s predsjednicom

72

Ivan Tepeš, čelnik HSP-a dr. Ante Starčevića, u četvrtak je razgovarao s predsjednicom Republike Grabar-Kitarović te istaknuo kako bi zbog dobrobiti Hrvatske na Pantovčak trebao doći i premijer Zorana Milanović.

“Jako sam zadovoljan razgovorom i mislim da su na isti način trebali razgovarati i premijer i svi oni koji su odustali od ovakvog razgovora. Moramo maknuti svoje uske stranačke interese, bez obzira kojoj opciji se pripada. Mora se razgovarati za dobrobit Hrvatske”, rekao je Tepeš.

Tepeš je je predsjednici Republike kao jedan od najvećih problema Hrvatske istaknuo odlazak mladih u iseljeništvo.

VEZANE VIJESTI
Predsjednica Grabar-Kitarović u Petrinji

“Svjedoci smo da je Hrvatska danas u jednom od najvećih migracijskih valova, a nažalost, zemlju napuštaju visokoobrazovani mladi ljudi”, rekao je Tepeš upozorivši  kako odlazak mladih izaziva i slabi natalitet.

Čelnik HSP AS i predsjednica također su razgovarali i o privlačenju investicija, gdje vide veliku ulogu hrvatskih iseljenika koje treba privući da ulažu u Hrvatsku:

“Za razliku od drugih investitora, oni imaju poseban osjećaj i na drukčiji način gledaju na ulaganje i više će riskirati s novcem”, rekao je Tepeš.

Tepeš kao izuzetno pozitivno ističe micanje biste nekadašnjeg jugoslavenskog predsjednika Josipa Broza iz Ureda predsjednice:

VEZANE VIJESTI
FOTO Pogledajte kakva atmosfera vlada na Poljudu!

“S tim činom je, smatramo, počela jedna lustracija na simboličnoj razini koja se zbog objektivnih razloga nije mogla odviti početkom 90-tih godina” zaključuje Tepeš.

Foto: FaH

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here