Humanitarni novogodišnji bal Plesnog kluba Petrinia za Sobu čuda

376

Tradicionalni novogodišnji bal Plesnog kluba “Petrinia” ove godine namijenjen je djeci, članovima Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije za njihovu Sobu čuda.
Soba čuda je otvorena i kreće s radom, ali ima još stvari koje nedostaju. Primjerice, nedostaje im i terapeut za senzornu integraciju, a to sve treba platiti. Zato Plesni klub “Petrinia” želi pomoći – PLESAČI “PETRINIE” PLESAT ĆE ZA SVOJE MALE PRIJATELJE U ČETVRTAK, 29. PROSINCA OD 20 SATI NA ŠRC PIGIK U PETRINJI!

Uz članove “Petrinie”, nastupit će i njihovi gosti iz Varaždina, Zagreba i Ljubljane, svi od reda vrhunski su plesači. Da bi sve bilo još ljepše, plesači će zaplesati uz glazbene izvedbe gostiju: HPD-a SLAVULJ, MARIJE ALAPIĆ, KARLA IVANČIĆA, a s nama će biti i zvijezda plesnoga svijeta IŠTVAN VARGA!!!

Dragi prijatelji, sudjelujte svojim prilogom, odnosno kupljenom ulaznicom u ovoj humanitarnoj akciji. Cijena ulaznice je 3o kuna. Pomoći možete i svojim donacijama na broj računa koji je otvoren isključivo u svrhu ove akcije: HR1224070001500318140.

Za rezervacije i ostale informacije možete nazvati 098/183 1079.

DOĐITE, OTVORITE SVOJE SRCE I ZAJEDNO SA PLESNIM KLUBOM “PETRINIA” UČINITE DOBRO DJELO U OVO PREKRASNO BLAGDANSKO VRIJEME!!!

Prijenos bala možete izravno pratiti i u programu Radio Televizije Banovina!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime