Humanitarnom akcijom „Sisak, Petrinja, Glina – Buševec je uz vas” prikupljeno 80% sredstava za opremanje kuće obitelji sa Banovine

257

Humanitarna akcija „Sisak, Petrinja, Glina – Buševec je uz vas” traje već duže od godinu dana. Krajem siječnja prošle godine akciju su pokrenuli mještani Buševca na čelu s Mjesnim odborom i aktivnim lokalnim udrugama, a sada je iz Buševca pristigla predivna vijest kako je do sada prikupljeno otprilike 80% potrebnih sredstava za kućanske aparate i namještaj za obitelj gđe. Silvije Galijan Salamun iz mjesta Strašnika, kućni broj 66.

-Sva prikupljena sredstva nalaze se na posebnom žiro računu gđe. Silvije Galijan Salamun i čekaju da kuća, koja je prilikom razornog potresa na Banovini 29. prosinca 2020. stradala, bude obnovljena, navedeno je u priopćenju.

Navedeno i što je do sada učinjeno na objektu, a planirani dovršetak radova je srpanj 2022. godine. CIjelo priopćenje nalazi se nastavku:

 

 

Foto Ogranak Seljačke Sloge Buševec

Cilj akcije od samog početka je prikupiti potrebna sredstva za obnovu i dovršetak obiteljske kuće, a potom i opremanje kuće u potpunosti, uključujući pritom namještaj i sve kućanske aparate koji su prijeko potrebni za normalan život.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime